Innhold:

lørdag 29. oktober 2011

Laks i rømmesaus

Krydre laksekotelettene med salt og pepper. 
La hvile

Del opp ønskede grønnsaker i passende biter. 
Jeg brukte Brokkoli, Løk, Stangselleri, Paprika og hvitløk. 
Stek i smør til ønsket tyggemotstand. 

Stek laksen i annen panne i smør og olje. 
Når laksen er ferdig har du et beger rømme over (mindre om du vil eller du lager bare til deg selv) og la trekke i noen minutter. 

Lag salat og bruk en pose fransk dressing som du blander ut med 3 ss olje og 3 ss vann. Ha over salaten. 

Nyt! :) 


2 kommentarer:

  1. laks er knallgodt :)
    eg pleier krydre med salt, pepper og saft av sitron. ellers på tallerkenen har eg agurk salat, poteter (jepp ...) og en diger dæsj rømme :p eller eg lager en fresh salat av diverse blader, tomater, agurk, grønne oliven og fetaost.
    nå ble eg skrekkelig sulten ...

    SvarSlett
  2. Å vad gott det ser ut! Det ska jag prova snart :)

    SvarSlett

Takk for en liten hilsen på min ubegrensede vei :)