Innhold:

fredag 4. november 2011

Lammeribbe - festmat :)

Næææ.... orker ikke begynne å slanke meg nå altså... nært jul å greier... nært bursdagen min å greier... nært hopperundtpåenfotdagen å greier....

Det er alltid en unnskyldning for å ikke starte med en livstilsendring. Men.... ville du ikke kommet på min fest da, om jeg serverte deg;

Honning og sennepsmarinert lammeribbe med salat og ostegratinert blomkål og brokkoli?


pst... ta en titt på tickeren min oppe til høyre.... 

8,3 kilo nå! 

Dæven æ e flink! :) 

4 kommentarer:

 1. jo eg kjem gjerne !
  gått ned 8,3 kilo allerede !? det er jo heilt vilt :D

  SvarSlett
 2. hmmmf kanskje eg skulle forsøkt meg på om ikkje annet en lavkarbo-uke bare for å sjå ... ?
  eg klarer meg utmerket uten ris og pasta, men potet mååå eg ha, men blir aldri mer enn noen få i løpet av en uke. problemet mitt er jo dette brødet da ... men merker at når eg dytter i meg mykje brødmat så eser eg kollosalt ut ... argh :( hva spiser eg til frokost og lunsj da liksom ? eg er ikkje så glad i bacon og egg sånn på morgenkvisten. liker best smoothie, bær, frukt, nøtter, all bran eller havregrøt-ting. noen forslag ?

  SvarSlett
 3. Neida, du må ikke ha potet :) hihi.... prøv å konsentrer deg om å IKKE spise potet i 2 uker... etterpå vil du ikke ha like mye som før :)

  Potet er jo ikke det farligste i verden heller da... men om man skal slanke seg på LCHF er det ikke så gøy å skulle holde seg til mellom 30 og 50 karber per dag og det er 17 karber i 100 g kokt potet..... da blir det ikke mye igjen å spise resten av dagen :)

  SvarSlett

Takk for en liten hilsen på min ubegrensede vei :)